If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dedikované servery Black Ops za peníze

Jen od jednoho poskytovatele.

Když Treyarch oznámili, že jejich Call of Duty: Black Ops bude na rozdíl od Modern Warfare 2 podporovat dedikované servery, vyvolalo to u hráčů všeobecné nadšení. Opravdu ve hře podpora bude, ale má to jeden háček.

Activision totiž uzavřelo partnerství s GameServers.com, na němž budou dedikované servery exkluzivně fungovat, a který je bude provozovat.

David Aninowsky, šéf společnosti provozující GameServers.com, v prohlášení říká, jak obrovskou mají radost, že uzavřeli takové partnerství, což je věc, kterou nikdo dřív neudělal. Není divu že má radost. Předpokládá se, že CoD: Black Ops by mohla být podobně dobře prodávanou hrou jako Modern Warfare 2 a každý, kdo si bude chtít vytvořit pro tuto hru speciální dedikovaný server, bude to muset udělat u nich - a to samozřejmě za peníze.

Koupit si od nich můžete server pro 18 ranked hráčů, což vás bude stát 9.99 liber měsíčně. Případně můžete mít neomezený server a ten vás bude stát 56 pencí za hráče. Servery vám při předobjednávce spustí hned v den, kdy se začne Black Ops prodávat a zrušit předplatné můžete kdykoliv.

Komunitní manažer Treyarchu Josh Olin řekl, že toto partnerství zajistí bezpečnost online hry a půjde díky němu mnohem lépe bojovat s cheatováním. "Když si pronajmete server, pořád máte možnost vyhazovat, banovat a konfigurovat jej," říká. "U ranked serverů samozřejmě bude pár věcí, které konfigurovat nepůjde, ale pořád máte možnost své servery administrovat."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments