Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Blizzard už mluví o čtvrtém datadisku k WoW

První info o další MMO až ve 2012.

Třetí datadisk k World of Warcraft s názvem Cataclysm sice vyjde až v prosinci, ale Blizzard už začíná pomalu mluvit o dalším.

"Bude opravdu úžasný," řekl producent WoW John Lagrave pro Game Informer na BlizzConu během uplynulého víkendu. "Máme základní nápad pro další přídavek, ze kterého mám obrovskou radost a moc se na něj těším. Stejně jako všichni ostatní."

"Když mají všichni obrovskou radost a moc se těší, víme, že jsme se vydali dobrou cestou. Nevíme, jestli to, co máme teď, už bude finální, ale víme, že to, co přijde, bude výborné. Bude to lepší než Cataclysm? Věřím v to."

Blizzard vydává přídavky pro WoW zhruba jeden za dva roky, takže se zase tak moc netěšte. A stejně tak se asi nemůžeme příliš těšit v nejbližší době na nějakou novou next-gen MMO od Blizzardu.

Rob Pardo z Blizzardu řekl pro Gametrailers, že o nové MMO neuslyší fanoušci tak do roku 2012. Co víme ale je, že zhruba 50 lidí v Blizzardu na ní pracuje. V roce 2008 prozradil šéf Blizzardu Mike Morhaime, že to nebude pokračování World of Warcraft. "S touhle hrou chceme vytvořit úplně jiný online herní zážitek, nikoliv náhradu za WoW."

Read this next