If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Blizzard vyhrožuje: podvody v Diablo 3 znamenají ban

Už jim došla trpělivost s cheatováním.

Blizzard napsal na svůj oficiální blog zprávu, že všichni podvodníci by se měli obávat. Podle jejich slov "v blízké budoucnosti" začne banování těch uživatelských účtů, u kterých bude zjištěna jakákoli forma podvádění v Diablo 3.

Tento ban bude permanentní, nedovolí vám zalogovat se do vašeho Battle.net účtu a tím vám zcela znepřístupní hraní Diablo 3. Ani v singeplayeru.

Už příliš nevysvětlují, zda půjde pouze o znepřístupnění Diablo 3 ve vašem Battle.net účtu nebo k celému zablokování Battle.net účtu, což by znamenalo, že si nezahrajete ani všechny další hry, které na něj máte navázané.

Blizzard na svém blogu upozorňuje, že pokud budete používat "hacky, boty nebo jakékoli modifikace", budete permanentně zabanovaní, s čímž jste souhlasili při souhlasení s licenčními podmínkami během instalace hry.

Zabanovaní můžete být dokonce i při používání exploitů, což de facto nejsou hacky - pouze nalezení a zneužívání chyb ve hře.

Zcela určitě jde o reakci na tom, jak se v Asii rozšířilo kvůli chybě ve hře duplikování předmětů. Kvůli tomu byly na více než 24 hodin také zcela odstavené asijské servery, takže nebylo možné Diablo 3 vůbec hrát.

Videorecenze Diablo 3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments