Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bude další Batman

Z kostiček LEGO. A co po Arkham City?

Frčící Arkham City nakoplo prezidenta Warner Bros. Interactive k tomu, aby v interview pro L.A. Times odkryl jejich další plány. A tak už máme jistotu, že se dočkáme další hry s Batmanem.

Konkrétně půjde o pokračování LEGO Batman z roku 2008, kterého se od té doby prodalo 8 milionů kusů na všech platformách. Měla by vyjít někdy v příštím roce, stejně jako nová hra se zatím utajeným superhrdinou z DC Comics. Třetím želízkem v ohni pak bude hra podle filmu The Hobbit od režiséra Petera Jacksona, která ale má přijít o něco dříve než prosincový film.

A co nějaké pokračování Batman: Arkham City, když je tak úspěšné v recenzích, ptáte se? Jeho tvůrci z Rocksteady zatím nemají tušení, do čeho dalšího se pustí. "Čekáme na prodejní výsledky do 31. října a teprve pak se uvidí. Jsme moc malý tým na to, abychom dělali více projektů zároveň," řekl marketingový manažer Dax Ginn pro CVG.

Budoucnost této londýnské firmy je v podstatě dána tím, že ji vlastní Time Warner, takže nemusí sami podbízet projekty potenciálním vydavatelům a žebrat o práci. Třetí singleplayerový Batman podle téže formule podle našeho názoru není příliš pravděpodobný, neboť už jeho možnosti vyždímali na kost. To spíš nějaká multiplayerová / co-op odbočka, o kterou Arkham City místy docela volá. Nebo vrhnutí se na jinou licenci drženou svým majitelem, kterou by tím zpopularizovali?

Startovní trailer z Arkham City

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

LEGO Batman 2: DC Super Heroes

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo Wii, PC, Nintendo 3DS, Nintendo DS

See 1 more
Awaiting cover image

LEGO Batman: The Videogame

PSP, Nintendo DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments