Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Gran Turismo 5 začátkem prosince?

Prý ano, v balení s PS3 Slim.

Nekonečná vlna spekulací ve vztahu k příchodu tolik očekávaného automobilového simulátoru dostala další šťavnaté sousto. A to díky francouzské herní sajtě Jeux Video, na které uveřejnili připravované bundly nové PS3 Slim s vybranými hrami. Přičemž 4. prosince by se na trhu mělo objevit i balení téhle konzole s Gran Turismo 5!

Je tedy pravdou, že některé informace z nedávno skončivšího veletrhu GamesCom naznačovaly možné vydání hry v posledním čtvrtletí tohoto roku, nicméně Sony se k téhle kauze odmítá (prozatím) vyjádřit.

Na GamesComu bylo GT5 přitom prezentováno v hratelné podobě, ale bylo by opravdu dosti zvláštní, pokud by jeho start v Sony v dostatečném předstihu a s velkou pompou neohlásili. Může za to skutečnost, že v Polyphony Digital jsou takoví mistři odkladů, že to v tuto chvíli stále není 100% jisté? A nebo spíše fakt, že se vše připravuje až na Tokyo Game Show, koncem září?

Vypadá to, že si ještě pár dnů musíme na rozuzlení celé zápletky počkat, v mezidobí se můžete pokochat novými obrázky z menu hry.

Read this next