Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bude zítra odhalena nová hra ze série Uncharted?

Naznačuje to přímo norská pobočka Sony.

PlayStation Norsko dalo na své webové stránky podivný obrázek norského badatele a cestovatele Fridtjofa Nansena, který odkazuje na podivnou stránku s adresou uutforsket.no. Na stránce je velkým fontem napsáno datum 22. března 2012.

Na obrázku, který dala norská Sony na svůj Facebook, je tvář Nansena překryta slovem "uutforsket". Ten se dá přeložit jako neprozkoumané, neprobádané. Neboli… Uncharted.

Fridtjof Nansen se proslavil tím, že prošel jen na lyžích napříč Grónskem a podnikal také odvážné cesty na Severní pól. V roce 1922 obdržel také Nobelovu cenu za mír.

Ačkoli na webu uutforsket.no není žádná zmínka o sérii Uncharted, používané fonty a hudba, která hraje jako podkres, ji velice připomíná.

Stačí si navíc vzpomenout na dobu předtím, než bylo oznámeno Uncharted 3. Dánská pobočka Sony tehdy spustila podobnou stránku, ve které byl fiktivní hledač pokladů Wilhelm Von Bernhoff.

Naughty Dog je v současnosti rozděleno na dva týmy. Jeden z nich pracuje na The Last of Us, zatímco druhý… Určitě nesedí u stolu a nedívá se celý den na videa na YouTube.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments