Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bulletstorm a Gears of War 3 oficiálně

Také první video z GoW 3.

Cliff Bleszinski z Epic Games se konečně objevil v talk show Jimmyho Fallona, kde oficiálně ohlásil Gears of War 3, což se očekávalo už téměř dva týdny. Na video z Jimmyho Fallona se můžete podívat zde (Cliffy B. ukazuje i první trailer).

V show přímo řekl, že jde o "jedno z nejhorších tajemství v herním byznysu" a pak řekl, že pracují na Gears of War 3. V traileru se také objevila příšera s velkými chapadly, o které se mluvilo už dříve a titulek na konci mluví o "dubnu 2011", kdy by hra měla vyjít.

Cliffy B. se také zmínil o tom, že do hry přibudou dvourážové brokovnice a zejména pak ženské vojandy. Když také Jimmy Fallon trošku přitlačil, dozvěděl se, že Gears of War 3 pravděpodobně vyjde 8. dubna 2011.

Epic Games také oficiálně oznámili střílečku Bulletstorm. Ta bude vyprávět příběh futuristické konfederace chráněné skupinou nájemných žoldáků říkajících si Dead Echo. Když se členové této organizace Grayson Hunt a Ishi Sato dozví, že pracují pro špatnou stranu, jsou zrazeni svým velitelem a ponecháni osudu na dalekém okraji galaxie. Tam jsou obklopeni hordami mutantů a lidožravých gangů. Jejich úkolem je dostat se z planety a pomstít se.

Hrát budete za Graysona Hunta a hra bude obsahovat přestřelené boje a obrovské zbraně. Podle všeho půjde o velkou, zábavnou akční hru, která se nebude ani vzdáleně snažit působit realisticky. Hru vyrábí polští vývojáři stojící za Painkillerem, vydavatelem bude Epic Games. Na Tiscali Games si můžete přečíst také preview.

Read this next