If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bulletstorm bude mít pár penisů

ESRB ohodnotilo přístupnost.

Očekávaná FPS střílečka Bulletstorm získala přístupnost od americké ratingové asociace ESRB. Co to znamená? Že od nich máme popis věcí, které hře vysloužily výhradně dospělou přístupnost.

"Jde o střílečku z první osoby, ve které hráč hraje za vesmírného piráta, jenž musí uniknout z planety plné zmutovaných kanibalů," píše se na webu ESRB. "Hráč používá futuristické zbraně a zabíjí s nimi nepřátele, kterým mohou odpadávat končetiny."

"Ze zraněných nepřátel vystřikují velké proudy krve a krvavé stříkance zůstávají na zemi nebo na zdech. Speciální zabíjení je nejbrutálnější: nepřátelé mohou být roztrháni na kusy výbušnými zbraněmi, naraženi na kůly, nebo zavrtáni do stěn."

"V průběhu hry může postava konzumovat alkohol a zabíjet nepřátele, čímž získá hráč Intoxicated Skillshot. Během těchto sekvencí je rozmazaný obraz."

"Dialog obsahuje spoustu humoru a komentáře se sexuálním podtextem, o pohlavních chorobách nebo o sexu s matkou ("Vím, kde tvoje máti přišla k tomu kulhání."). Názvy některých Skillshotů mají také sexuální podtext (Zadní vchod, Drilldo), jeden Skillshot dokonce umožňuje hráči, aby vystřelil do vystrčené zadnice nepřítele."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Bulletstorm

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments