Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bylo oznámeno datum vydání Medal of Honor: Warfighter

Těšit se můžete na konec října.

EA na konferenci Game Developers oznámilo, že Medal of Honor: Warfighter vyjde přesně 23. října 2012.

Producent hry Greg Goodrich na konferenci říkal, že se snaží, aby byl Medal of Honor co nejrealističtější, a že už se hra nebude odehrávat pouze v Afghánistánu, ale po celém světě, což už bylo známo z dřívějška díky preview v Official Xbox Magazine.

"Poprvé není tahle série založena na jedné historické události, ale na několika propojených teroristickou hrozbou," řekl Goodrich.

Ve hře budete zachraňovat rukojmí na Filipínách nebo likvidovat piráty ze Somálska. "Každá mise má nějakou spojitost se skutečností. Všechno jsou to věci, o kterých jste mohli číst v novinách nebo je vidět na CNN."

V multiplayeru pak můžete hrát za několik speciálních jednotek z různých zemí, což bylo také známo už dříve. Greg Goodrich ale vysvětluje, proč tomu tak je. "Kluci z Polska nesní o tom, že se stanou členy Navy SEALs. Představují si, že se stanou členy komanda GROM, což je polská verze Navy SEALs. Proto jsme tuhle možnost dali do multiplayeru."

Jedinou pořádnou novinkou bylo oznámení nového multiplayerového módu Gladiator, i když příliš detailů jsme se také nedozvěděli. "Je to boj hodných proti hodným. Něco jako Batman proti Supermanovi. Nemůžu se dočkat, až ten mód lidem představíme."

První trailer z Medal Of Honor Warfighter

Read this next