If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cage: Smutný, že nebude další Heavy Rain

DLC měly dodat další hloubku příběhu.

Heavy Rain: Chronicles, které měly příběhově doplňovat kritiky velice vřele přijatou Heavy Rain, a které podle všeho nevzniknou, měly podle Davida Cage doplnit kompletní příběh.

"Chronicles jsou v současnosti pozastaveny a celý tým se soustředí na převedení hry pro ovladač Move," řekl Cage pro NowGamer. "Měli jsme mít tři epizody, zhruba jednu hodinu dlouhé, které se měly soustředit na pozadí tří hlavních postav. Myslel jsem, že se fanouškům budou ty epizody moc líbit, protože dovysvětlovaly spoustu aspektů hlavní hry a proč se postavy chovaly tak, jak se chovaly."

Sony ovšem Quantic Dream přikázali, aby se zcela soustředili na Move podporu ve hře a je tedy dost možné, že stahovatelné epizody už nikdy nevzniknou.

"My jsme už další čas na Heavy Rain strávit nechtěli," prozrazuje David Cage. "Rozumím tomu rozhodnutí a jsem docela šťastný, že si s Move můžeme hrát a podpořit ho, ale jsem moc zklamaný za naše fanoušky proto, že si nezahrají kompletní příběh Heavy Rain tak, jak jsme zamýšleli."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Heavy Rain

PS4, PS3, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments