If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Capcom odsunul Lost Planet 2

I na další hry si počkáte delší dobu.

Capcom, ve snaze vyhnout se konkurenčním hitům, které se objeví na trhu v prvním kvartálu příštího roku, aktuálně reviduje své vydavatelské plány. Jde přitom o tři hry, které se ve výše uvedeném období měly objevit - ale již neobjeví - v obchodech.

Posun vydání se přitom týká střílečky Lost Planet 2 (PC, PS3 a X360) - původně koncem února, bojovky Super Street Fighter IV (PS3 a X360) - původně během prvního kvartálu 2010, a akčního Monster Hunter Tri (Wii) - opět s dřívější snahou o vydání během prvního kvartálu 2010. Byť odklad Monster Hunter Tri se prozatím týká jenom USA.

Bohužel Capcom neoznámil, kdy že se uvedené hry nyní přesně objeví, prozatím operuje s vágním - v průběhu příštího fiskálního roku, což je období mezi dubnem 2010 a březnem 2011.

Připomenout lze v tomhle kontextu i dřívější odložení Dead Rising 2 (PC, PS3, X360) a vyjádření, že další, dosud blíže nespecifikované hlavní projekty Capcomu, se nyní dočkají rovnoměrného rozložení vydání do všech čtyř kvartálů příchozího fiskálního roku. Capcom chce tímhle krokem eliminovat nadměrnou koncentraci svých her v posledním čtvrtletí herního roku, v předvánočním období.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Lost Planet 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Comments