Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyšlo už i PC demo Mass Effect 3

Kde ho najdete? +úryvek z nového filmečku.

Aktualizace - Od 19. hodiny je demo ke stažení z Originu, konkrétně z tamní sekce "Free Games". Podle popisku má hráče zabavit nejména na dvě hodiny. Vedle toho se objevil krátký teaser na nový renderovaný filmeček nazvaný "Vraťte Zemi zpět", v němž si holčička hraje na poli mezi slunečnicemi, než se ji v očích začne zrcadlit něco nehezkého...

Nový teaser na filmeček Take Back Earth z ME3

Původní zpráva z rána - O pozici události číslo jedna se tento týden pere VITA s demem Mass Effect 3. Protože ale nová přenosná konzole od Sony u nás vyjde s odstupem oproti raným prodejním akcím v USA "až" příští středu, asi svátek Valentýna opanuje ukázka očekávané sci-fi akce od BioWare.

Electronic Arts Czech před okamžikem na svém Twitteru zveřejnili, kdy přesně které verze dema Mass Effect 3 dorazí a naváží tak na předčasný přístup vybraných jedinců o víkendu.

"Na Xbox Live dnes v 11 hodin, PC dnes v 19 hodin našeho času (Origin), na PlayStation Network zítra během dne. XBL a PSN mají v režii držitelé platforem," upřesnili časy jeho příchodu.

Již vypuštěné xboxové demo má velikost 1,7 GB a netradičně je přístupné od začátku i majitelům neplacených Silver účtů na Live.

Tak jako na ostatních platformách obsahuje dva singleplayerové levely - úvodní pozemskou misi (Reapeři útočí) a jinou planetu z pozdější fáze singlu. Ukázka co-op misí v multiplayeru se v demu odemkne všem až 17. února. Nyní je dostupná jen prvním majitelům Battlefield 3, kteří na Originu použili Online Pass.

Zatím doporučujeme naše dojmy z rozehrání plné verze.

Nahrávka celých dvou singleplayerových misí ze včera
Úvodní sekvence z dema ze včera

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments