Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Catwoman bude v Batmanovi hratelná

Můžete na ní i libovolně přepínat.

Rocksteady prozradilo, že v několika misích Batman: Arkham City budete mít možnost ovládat také populární Kočičí ženu, nejen Batmana.

Jak se ukazuje dle nového traileru, který má k dispozici GameSpot, v roli Kočičí ženy se budete snažit uloupit poklady, které má v držení gothamská policie.

Nemyslete si ale, že by Catwoman byla v podstatě jen Batman s jiným vizuálem. Jak vývojáři upozorňují, bude mít jiné zbraně, jiné možnosti, budete při jejím ovládání potřeba používat úplně jinou strategii a taktiku proti nepřátelům. Místo známého Batmanova chytacího háku bude disponovat bičíkem, díky kterému se může rychle dostávat do vysokých míst a přelétávat ze střechy na střechu. Je také mnohem rychlejší a mrštnější.

Také má svou verzi Batmanova detektivního pohledu. Ten její se jmenuje Thief Vision a zvýrazňuje vám v prostředí věci, které je možné uloupit.

Vývojář Dax Ginn říká, že její mise zabírají zhruba 10 procent z celkové hry, ale můžete se na ní také přepnout při prozkoumávání města a dostat se tak do míst, do kterých se Batman sám dostat nedokáže.

Batman: Arkham City vychází na PC, PS3 a X360 21. října.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments