Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

CD Projekt hledá lidi na Zaklínače 3

Inzerát už stáhli, tak je už asi mají.

Asi není příliš velkým překvapením, že CD Projekt RED po velkém úspěchu Zaklínače 2 už pomalu ale jistě připravuje pokračování.

Na svých oficiálních webových stránkách dali inzerát, ve kterém shánějí nové lidi do týmu a když si člověk pročetl například plné znění inzerátu na pozici herního designéra, výslovně se tam píše, že jde o člověka, který bude pracovat na "Zaklínači 3". Inzeráty jsou už sice staženy, ale potvrzení víceméně přišlo ještě z jednoho zdroje.

Jan Bartkowicz z CD Projektu se rozpovídal pro server The-Witcher.de, kde víceméně potvrdil, že pokračování prostě musí přijít. Nechali totiž konec Zaklínače 2 dost otevřený a trilogie se musí nějak uzavřít.

"Je to podobný příklad jako u Pirátů z Karibiku. První film měl uzavřený příběh, protože dvojka je nejistá. Pak vás ale napadne, že by to měla být trilogie, takže dvojku už uděláte otevřenou a trojka pak musí příběh dokončit," řekl pro server.

CD Projekt v současnosti oficiálně pracuje na Xbox 360 verzi Zaklínače 2. Koncem září navíc vychází patch na PC verzi, který předělává tutoriál a přidává do hry spoustu novinek včetně arény a dalších věcí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments