Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cenega přeloží Dishonored i pro konzole

Řádění s nadpřirozenými silami budete rozumět.

Vlastní zpráva - Vybavujete si Dishonored? To hodně variabilní akční RPG s nadpřirozenými silami v atraktivním prostředí jak z Half-Life od tvůrců Arx Fatalis či Dark Messiah of Might and Magic, které všechny namlsalo průchodem misí v lázních?

Eurogamer s potěšením odhaluje, že Dishonored vyjde s oficiální češtinou. Dohodla se na tom Cenega s Bethesdou, resp. uzavřela o tom se ZeniMax Europe Limited distribuční smlouvu, která se týká i Polska, Maďarska a Slovenska. Bude to oznámeno během středy tiskovou zprávou.

Konkrétně půjde o lokalizaci hry formou českých titulků. A to nejen na PC, ale i ve verzích pro PS3 a X360, což stále nebývá zvykem. Jinými takovými projekty s přeloženou konzolovkou se na podzim stanou pouze konkurenční Assassins Creed 3 a FIFA 13.

Cenega Czech zatím o češtině neprozradila další detaily, ty přijdou až časem. Nicméně očekává se, že bude připravena hned na 12. října, což je evropský termín Dishonored předobjednatelného zde. Níže přetiskujeme oficiální popisek hry od distributora - více v našich dojmech.

Dishonored představuje pohlcující akční hru z pohledu první osoby, jež vás umístí do role zabijáka s nadpřirozenými schopnostmi, kterého pohání touha po pomstě. Pomocí flexibilního bojového systému, jímž se Dishonored vyznačuje, budete moci kreativně eliminovat své protivníky, zatímco budete kombinovat nadpřirozené schopnosti, zbraně a netradiční přístroje, které budete mít k dispozici. Sledujte své nepřátele pod rouškou tmy, nebo na ně rovnou bez milosti zaútočte s tasenými zbraněmi. Výsledek každé mise se bude odvíjet dle toho, jaká rozhodnutí v jejím průběhu učiníte.

Dishonored se odehrává v Dunwallu, ohromném industriálním městě, kde ve stínech koexistuje zvláštní, steampunkem inspirovaná technologie se silami z jiného světa. Jste bývalým bodyguardem milované Císařovny, o jehož důvěryhodnosti nemohlo být pochyb. Poté, co jste ale byl falešně obviněn z její vraždy, stáváte se neblaze proslulým zabijákem, známým jen podle své znepokojivé masky, jež se tak stává vaší vizitkou. V čase nejistoty, kdy město zasáhne mor a vlády nad ním se chopí zkorumpovaná vláda, vyzbrojená industriálními technologiemi, připravují temné síly konspiraci, během níž máte být obdařeni schopnostmi, které překonávají ty, jimiž disponuje jakýkoliv běžný člověk - ovšem za jakou cenu? Pravda za vaším zrazením je stejně kalná jako vody, které obklopují město, a váš někdejší život už je navždy pryč.

E3 trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dishonored

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments