Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Konečné statistiky z bety Battlefield 3

Počet hráčů by zaplnil skoro celé Česko.

Vývojáři z DICE se pochlubili několika statistikami z otevřené bety Battlefieldu 3, který je doslova za rohem. Hlavní informací je zveřejněný počet hráčů, kteří si betu zahráli. Těch má být podle DICE přesně 8 125 310. Sami tvůrci k tomutu číslu uvádí, že by se tím dal zaplnit celý New York. Kdyby bylo hráčů o trochu víc, tak by se tím dalo zaplnit skoro celé Česko.

Zbylé statistické údaje jsou už spíše okrajového charakteru, ale jsou i tak zajímavá. Především díky specifickým a netradičním přirovnáním: v betě bylo prý vystřeleno 47 miliard střel. Kdyby každá střela znamenala světelný rok, tak by se jejich součtem dostal člověk až na okraj známého vesmíru.

Headshot na nejdelší vzdálenost byl úctyhodných 635,6 metrů. Jak daleko byste se cítili od snipera bezpečně? 19 milionů lidí pak přišlo o své psí známky. To je prý víc než dost pro každého obyvatele Šanghaje, nejlidnatějšího města na světě.

A co třeba číslo, že bylo zaznamenáno až jeden a půl bilionu smrtí? To se prý rovná počtu půllitrů piva, které se v tomto roce vypily na celém světě. Na další statistiky se můžete podívat na tomto obrázku.

EA také čerstvě oznámili, že se předobjednávky Battlefield 3 pohybují už kolem hranice dvou milionů kusů. Ještě na konci září přitom byly na milionu a půl.

Vozidla Battlefieldu 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments