If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Český Sillent Hill s podtitulem Downpour

Žádný inventář a bizarní vodní efekty.

V Brně vyvíjený, již osmý díl hlavní linky hororů Silent Hill (první 1999 na Playstation) bude mít podtitul Downpour (= liják) a částečně se bude odehrávat v okolí města Silent Hill. Samotné město je prý ale tak velké, že hráči budou moci k přepravě používat dokonce metro. S těmito prvními informacemi přišel časopis Game Informer, ze kterého je vytáhli uživatelé NeoGAFu.

Ve hře mají být i vedlejší úkoly a souboje podobné wiičkovému Silent Hill: Shattered Memories – soubojům se tedy bude lepší vyhýbat, nebo zasadit nepříteli ránu a utéct. Co fanoušky Silent Hillu možná příliš nepotěší, jsou souboje s bosy, které budou obsahovat tzv. „quick time eventy", tedy mačkání tlačítek v konkrétní moment, známé například z God of War.

Podtitul napovídá, že voda bude hrát ve hře důležitou roli. Hráče neminou ani bizarní vodní efekty, jako například něco jako řeka tekoucí vzhůru nohama na stropě místnosti. Downpour se bude částečně odehrávat v jihovýchodní části Silent Hillu, která byla vždy na mapách ve starších hrách, ale nikdy nebyla přístupná.

Zajímavé je také používání zbraní. Ve hře nemá být žádný inventář, všechny zbraně se časem opotřebují a doslouží. Potěšující je také informace, že všechny hádanky a puzzly budou mít ve hře nastavitelnou obtížnost.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Silent Hill: Downpour

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments