Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeština do Mass Effect 3 je už venku

Přeložena je základní hra bez DLC v beta verzi.

Server Xzone.cz vydal svou sponzorovanou verzi českého překladu do hry Mass Effect 3. Přeložena byla den a něco po vydání hry celá základní verze bez přídavného stahovatelného přídavku.

Překlad si můžete stáhnout v zákaznické sekci Xzone.cz nebo přímo na tomto odkaze. "Jak již všichni víte, rozhodli jsme se češtinu od samého začátku uvolnit pro všechny hráče a neomezovat to jen pro zákazníky Xzone. Schválně kolik konkurentů by něco podobného na našem místě udělalo :-). Nechtěli jsme ale perzekuovat některé hráče za "chybu", že nakoupili jinde, kde se o ně nestarají," řekl k tomu Martin Schovanec z Xzone.cz.

Na stránce najdete aktualizovanou češtinu verze číslo 12, která opravuje některé texty pro Jack a Mirandu a další opravu textů. Vzhledem k rychlosti, s jakou byla čeština vydána, se ale musí stále počítat s tím, že jde o beta verzi, která bude postupně aktualizována a upravována. Na tomto odkaze najdete vždy aktuální a nejnovější verzi.

Jenom za neděli si překlad stáhlo kolem 9000 lidí.

"Překlad byl nakonec týmem překladatelů kolem Marka Tvrdého hotov mnohem dřív, než se počítalo a byl k dispozici den a něco po vydání hry, což je úctyhodný výkon," dodává Martin Schovanec.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments