Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeština do PC verze LA Noire je již ke stažení

Najdete ji exkluzivně na Xzone.cz.

Na serveru Xzone.cz si můžete exkluzivně stáhnout češtinu pro PC verzi L.A. Noire.

Čeština byla vydána v 18 hodin večer a v současnosti je server díky enormnímu zájmu značně přetížen, takže se musíte obrnit trochou trpělivosti.

Tou se musíte obrnit i při stahování. Základní čeština do hry má sice 38 MB, ale pokud chcete mít přeložené opravdu všechno, včetně DLC, které jsou součástí již základní PC verze L.A. Noire, stáhnout si musíte balíček s velikostí 1,5 GB.

Jak vysvětlují tvůrci češtiny, které tvoří lidi okolo la.noire.cz a Xzone.cz: "Čeština pro DLC je tak velká kvůli tomu, že jsou texty z nich umístěny v zašifrovaných souborech, jež je nutno do hry dodat rozbalené dodatečně, jelikož neznáme přesné parametry použitého enkryptačního algoritmu. Nelze tudíž využít jednoduchého rozdílového patche, jež by soubory počeštil a díky čemuž by se instalační program smrskl na pár megabajtů. Důležité však podle mě je, že se nám podařilo hru počeštit a v dnešní době si myslím není až takový problém takový objem dat stáhnout v rozumném čase."

Čeština není ve finální verzi, spíše jde o veřejnou betu. Pokud naleznete jakékoliv chyby nebo bugy, máte je hlásit na tomto diskuzním fóru.

Read this next