If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeština pro Mass Effect 3 - obrázky a detaily

Sponzorující obchod Xzone o odhadované době dokončení.

Určitě se již nemůžete dočkat příštího týdne, kdy vyjde Mass Effect 3. Aby obchod Xzone zkrátil čekání, zveřejnil dnes nové informace k velmi očekávané češtině do hry, kterou sponzoruje, a také první obrázky z překladu (byť zatím jen z dema).

"Tým překladatelů, testerů a korektorů kolem Marka Tvrdého teď dnem i nocí pracují na překladu, aby byl co nejdříve od vydání plné verze hry (9. března). Největší nápor bude v den vydání, kdy se budou muset texty sesynchronizovat, otestovat na krabicové verzi, otestovat multiplayer, projít ženskou a mužskou verzi příběhu a dopřeložit texty."

Každému je tedy asi jasné, že práce je nad hlavu. Přesto obchod Xzone věří, že v průběhu dalšího týdne po vydání (12.-18.3.) by mohla být uvolněna první verze pro veřejnost. Pokud se zadaří, tak snad už i včetně DLC, které má vyjít hned s vydáním hry.

"Xzone a překladatelský tým chce vydat češtinu v co nejlepší možné kvalitě, aby i přes spartanské podmínky byla na úrovni porfesionálního překladu," uzavřel obchod. Další informace o složitém vzniku lokalizace Mass Effect 3 a jejím obrovitém rozsahu čtěte v dřívějším článku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments