Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Chcete finančně i názorově přispět českému Carrier Command?

Dnes startuje beta + odklad plné verze na září.

Domácí studio Bohemia Interactive bleskově zareagovalo na poslední trendy s masovým vývojem her či přispíváním nadšenců na hry dopředu a adaptovalo je pro své potřeby Carrier Command: Gaea Mission.

Abyste dostali přístup do betatestu do téhle sci-fi strategie/akce, který se otevře právě dnes, a podpořili vývojáře jak finančně, tak svými ohlasy na nynější rozpracovanou verzi hry (přesný způsob bude upřesněn později), máte dvě nové možnosti.

Buď si koupit standardní Play & Contribute balíček za 20 eur / 493 Kč, za něž dostanete teď betu a později i digitální plnou verzi z obchodu tvůrců Store.BiStudio.com. Tímto de facto předplacením za hru ušetříte, neb běžná prodejní cena pak nejspíš bude dražší (zatím nebyla oficiálně oznámena), dostanete hratelnou verzi dlouhé měsíce dopředu a ještě vás může hřát dobrý pocit z přímého podpoření autorů.

Druhou možností je tzv. P&C Supporter balíček za 40 eur / 987 Kč, který vedle všeho výše zmíněného později zpřístupní plnou hru i na Steamu (jeho podíl se asi projevuje na dvojnásobné ceně) a zahrne také soundtrack Gaea Universe od držitele ceny BAFTA Troelse Bruna Folmanna.

Bohemia Interactive zároveň odložili termín vydání Carrier Command z 2. čtvrtletí na září 2012. Marek Španěl to vysvětluje snahou o vytvoření co nejlepší možné hry, na níž celkově pracují už tři roky, a zohledněním přání hráčů na základě bety.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Carrier Command: Gaea Mission

Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments