Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Chcete si zahrát Mafii 2 v předstihu?

Stačí mít štěstí ve slosování.

Patříte mezi ty, kteří se na druhý díl české Mafie těší tak moc, že se jim o ní dokonce v noci zdá ve snech? Nebo jen trpělivě odpočítáváte přibližně 130 dnů zbývajících do jejího vydání? Ať tak či onak, nebylo by špatné toto úmorné čekání o něco zkrátit, co říkáte?

Obchod Xzone.cz o víkendu vyrukoval s nevšední, ale o to lákavější nabídkou: "Kdo si předobjedná Mafii 2 u nás, je automaticky zařazen do slosování o možnost stát se jedním z desítek lidí, kteří získají exkluzivní pozvánku na akci, kde si budou moci v několikatýdenním předstihu před vydáním zahrát plnou verzi Mafia 2."

Detailnější info ještě není k dispozici. Pravděpodobně by mohlo jít o nějakou obdobu stylových akcí pro novináře v mafiánsky vyzdobených prostorech a s doprovodným programem, kam se takto vetřou i běžní smrtelníci, kteří si Mafii 2 předobjednali z Xzone.

Akce pro pozvané šťastlivce by se prý měla konat v Praze nebo Brně, takže se nemusíte obávat cesty do zahraničí. Její termín má být upřesněn později, až v závislosti na definitivním termínu vydání Mafie 2, který je nyní cílen na květen-červen.

Tím zmiňovaným předstihem se podle našich neoficiálních informací myslí zhruba 2-6 týdnů před uvedením plné hry do obchodů. Dávalo by vám to jedinečnou šanci na zahrání Mafie 2 v době, kdy se k ní jiným způsobem nedá dostat (ani demo). A také možnost chlubit se svými předčasnými zážitky před kamarády. :-)

Jaká je šance na to, aby se na vás usmálo štěstí? Xzone hovoří o "desítkách lidí", kteří budou z předobjednávek vylosováni a pozváni na akci. A když se dá zvenčí odhadovat, že předobjednávek na nejočekávanější hru současnosti by v tomto předním obchodě mohlo být celkově až několik tisíc, není to zase tak nízká pravděpodobnost na úspěch, aby to nestálo za zkoušku.

Tato akce samozřejmě platí i pro ty, kteří si hru předobjednali dříve. A není posledním dárkem od Xzone k Mafii 2 ...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments