If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

James Bond: Blood Stone

Oficiálně i s ukázkami.

Ačkoliv filmový James Bond je v ohrožení, protože studio vlastnící práva na filmové zpracování trpí akutním nedostatkem financí, zdá se, že se dočkáme alespoň videoherní verze. Alespoň podle serveru Gamepro, jehož zjištění se během dne potvrdilo.

Nová hra s agentem 007 by se podle jejich zdrojů měla jmenovat Blood Stone a vznikat má pod hlavičkou Activisionu v Bizarre Creations, u tvůrců Blur, Project Gotham Racing nebo The Club.

James Bond 007: Blood Stone by měl obsahovat Daniela Craiga, posledního filmového představitele známého agenta. Zpodobnit a namluvit postavy by ale měli i další herci z filmové série - například Judi Dench jako M. Ve videoherní verzi by měla být představena také nová Bond Girl v podání zpěvačky Joss Stone, která má doma i cenu Grammy.

V Blood Stone byste se měli podívat do exotických lokací v Aténách, Bangkoku, Monaku, nebo Istambulu a hodně by se mělo ve hře jezdit, pod čímž si představte automobilové honičky. Stejnou mírou by mělo být zastoupeno bojování na blízko s pěstními potyčkami a také střílení, přičemž tyto pasáže budou využívat známý krycí systém z jiných her. Do hry se dokonce počítá s multiplayerem pro 16 lidí.

Scénář k této videohře napsal Bruce Feirstein, který stojí za filmovými scénáři ke spoustě bondovských dobrodružství - namátkou například Zlaté oko, Zítřek nikdy neumírá, nebo Jeden svět nestačí.

A jak na to v Gamepro přišli? Informaci napsal na oficiální forum Dave Stewart z kapely Eurythmics, která by měla ke hře nahrát původní hudbu. Později si ale nejspíš uvědomil, že prozradil něco, co se ještě nemělo dostat na veřejnost a svůj příspěvek raději odstranil.

Hra by měla vyjít pro PC, X360 a PS3. Termín není znám, odhadují se buď Vánoce, nebo nejpozději jaro 2011.

UPDATE:

Activisionu už nezbývalo nic jiného, než hru oficiálně potvrdit. Jak jsme již psali, půjde o mix závodní a akční hry. Jde o hru ze třetí osoby, ve které budete "odkrývat konspiraci na několika exotických lokacích".

"James Bond 007: Blood Stone zachycuje intenzitu bondovek a hráč se známým agentem doslova stane, protože bude muset myslet a jednak jako on," píše se v tiskové zprávě. Tisková zpráva dále potvrzuje přítomnost multiplayeru a námi výše uvedené platformy, na kterých hra vyjde.

Novou informací je, že zpěvačka Joss Stone se nestane jen herní Bond Girl, ale nahraje pro hru i exkluzivní písničku s názvem I’ll Take it All. K ní napsal hudbu právě Dave Stewart z Eurythmics.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

James Bond: Blood Stone

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments