Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sega uvažuje o Total War MMO

Nápad posunout sérii novým směrem.

V rozhovoru s prezidentem Sega West - jímž je Mike Hayes, který byl veden na serveru CVG, zaznělo něco hodně zajímavých náznaků.

Především tolik, že Sega je celkem logicky nakloněna pokračování svých her jako je Alpha Protocol, Aliens vs Predator či Bayonetta. Ve výčtu nových věcí se však dost možná objeví i další díl v rámci zavedené série Total War, který by ovšem mohl atakovat MMO žánrové vody. "Ano, je tady stále spousta věcí, co dělat na historickém kolbišti. Nicméně my nyní spíše přemýšlíme o tom, že by se Total War série vydala jiným směrem." Tímhle směrem se přitom myslí MMO segment, jakkoliv jde o tvrdý konkurenční trh.

Sega si online sféru vcelku úspěšně vyzkoušela u projektu Football Manager Live a koneckonců i její nejnovější přírůstek - Napoleon Total War, má řadu online obrysů, vč. kooperativní kampaně. V souvislosti s expanzí za tuhle hru zodpovědného studia Creative Assembly a úvahami Segy se tak Total War MMO nejeví jako nějaká ryze hypotetická záležitost. Více si už můžete přečíst v samotném interview.

Read this next