Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co bude Dragon Age: Redemption?

Spolupráce s autorkou fantasy.

EA představili nový podpůrný projekt k Dragon Age II, o který se postará studio BioWare společně s třicetiletou hvězdou jménem Felicia Day (Wiki, Twitter). Společnost, která má ve svém rejstříku trháky jako Baldur's Gate či Mass Effect, se spojila s autorkou a zároveň herečkou v úspěšném (100 milionů diváků!) komediálním fantasy The Guild, aby dohromady vytvořili webovou sérii Dragon Age: Redemption.

Té se dočkáme letos v létě a v hlavní roli bude zářit právě americká herečka, která svou kariéru odstartovala především díky roli Vi v Buffy - přemožitelce upírů. Na Tallis, jak zní jméno Feliciini postavy, se můžete podívat na obrázku níže. Redemption se bude odehrávat ve stejné době jako příběh Dragon Age II a má naplánovaných šest dílů.

„Jsem velká fanynka Dragon Age a už dlouho jsem se těšila na pokračování práce na projektu, podobného sérii ‚The Guild'," uvedla Felicia Day. „Když se naskytla příležitost začít spolupracovat se studiem BioWare, byla jsem nadšena. Dragon Age: Redemption mi umožňuje vyprávět fantasy příběh zcela novým způsobem v prostředí světa, který doslova miluji. Pro mě je tato práce splněným snem," píše se na domácí fanstránce Bio-World, kde zájemci naleznou další informace.

Read this next