If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co dokoupíte do Age of Empires Online

Vyplatí se placený balíček Civ Pro?

Danan Davis, výkonný producent Age of Empires Online, na oficiálních fórech přiblížil chystané placené balíčky pro tuto jinak gratis strategii.

Tzv. placené Civilization Pro balíčky obsáhnou prémiové civilizace již zavedené na 20. levelu s vlastním technologickým stromem, novými dovednostmi obyvatel, jednotkami a nižším číslem dostupných questů.

"Civilizace v balíčku Pro začne na 20. levelu, protože spousta hráčů raději přeskočí všechno to questování a pomalé šplhání na vyšší level," vysvětlil Davis. "Civilizace už tak budou mít plně zařízenou metropoli se všemi budovami, které by si člověk mezi 10-20. levelem postavil."

Kromě toho v nich naleznete nový region pro PvP, dvě další craftovací dovednosti, víc skladišť a workshopů. Davis přesto trvá na tom, že takové civilizace nebudou silnější než ty, jež stvoří hráči s gratis verzí hry. "Nechceme dát uživatelům balíčků Pro víc síly, aby museli platit i ostatní hráči, to ne."

Age of Empires Online vyjdou na podzim pro PC, momentálně se nachází ve stádiu betaverze. Více informací o placených balíčcích hledejte na oficiálních fórech.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Age of Empires Online

PC

Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments