Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co nabídne Eurogamer Expo 2010?

Začíná už v pátek v Londýně.

Koncem týdne bude probíhat letošní ročník výstavy Eurogamer Expo. Mezi hlavní letošní pecky, které si budou moci hráči vyzkoušet na místě, patří třeba Gears of War 3, LittleBigPlanet 2, Killzone 3, Dragon Age II a mnoho dalších. Jedinečný zážitek slibuje také zvláštní předváděčka od Petera Molyneuxe.

Rok s rokem také rapidně vzrůstá návštěvnost veletrhu. Eurogamer Expo začalo před třemi roky jako miniaturní výstava v bývalém pivovaru Old Truman Brewery ve východním Londýně, kdežto dnes se odehrává ve vyhlášené výstavní hale Earls Court v západním Londýně s kapacitou pro devatenáct tisíc lidí.

Na letošním veletrhu se objeví okolo čtyřiceti velkých áčkových her, ať už bezprostředně vydaných či teprve nadcházejících, dále stánky nezávislých herních studií, vývojářské předváděčky vyhlášených osobností v herním světě a konečně také zvláštní část veletrhu, organizovaná naším sesterským serverem GamesIndustry pro všechny, kdo by chtěli začít kariéru v herním byznysu.

Na letošním ročníku Eurogamer Expo si budete moci zahrát např. sci-fi střílečku Brink, hororové Dead Space 2, fantasy RPG Dragon Age 2, postapokalyptické RPG Fallout: New Vegas, historicko-fantaskní Fable 3, brutální Gears of War 3, očekávané Assassin's Creed: Brotherhood, řežby Bulletstorm či Crysis 2 a dále Castlevania: Lords of Shadow, Hunted: Demon's Forge, Infamous 2, nebo Gran Turismo 5.

Eurogamer Expo 2010 začíná v pátek 1. října a potrvá až do neděle 3. října. Všechny lístky pro letošní ročník už jsou definitivně rozprodané.

Read this next