Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co přinese F1 2011?

Za rok budou další formule.

Codemasters dnes Eurogameru prozradili, že tým pod vedením producenta Paula Jeala a designéra Stephena Hooda už začal pracovat na závodech F1 2011.

Před pátečním vydáním hry F1 2010 se zatím ví tolik, že samotní vývojáři momentálně odpočívají a nabírají síly, zatímco dvojice klíčových mužů v pozadí hry už žongluje s dalšími nápady, kam tuto oživenou sérii zavést.

Z konkrétních nápadů je tu zatím jen ten na rozvinutí módu Live the Life společně s multiplayerovou složkou hry. Obojí má prý potenciál pro to, aby se v dalších letech rozrostlo.

Co od Codemasters rozhodně nečekejme, jsou brzké updaty jezdeckých sestav a týmů, jak tomu v závodních sériích bývá praxí. Vývojáři by nicméně nějaké zásadnější roční updaty zkusit chtěli, protože jeden rok na vývoj další hry je příliš málo.

"Každopádně pro rok 2011 už jsou smlouvy uzavřené.," řekl Jeal a tím tak vůbec poprvé potvrdil výrobu F1 2011. "Myslím, že pro rok 2012 to bude stejné, ale zatím jsme žádné smlouvy nepodepsali, to bude záležet hlavně na prodejích, recenzích a podobně."

Read this next