Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co prozrazuje poslední trailer o Assassins Creed 3?

Historické nepřesnosti, ale lepší pohyby hrdiny.

Viděli jste poslední upoutávku na Assassins Creed 3? Určitě ano a pokud ne, můžete se na ní podívat dole. Jelikož ukazuje přímo záběry ze hry, docela dost toho prozrazuje. Server IGN se zaměřil na analýzu traileru a mají spoustu zajímavých poznatků.

To, že místo po střechách měst bude možné běhat po stromech v lesích, jsme už slyšeli, ale trailer nám přímo ukazuje, jak to bude provedené. Na některých stromech jsou například malé klacíčky, pomocí nichž můžete vylézt nahoru. Nevypadá to tedy moc realisticky, ale… Svůj účel to splní.

Scéna s útokem medvěda také ukazuje, že vaším protivníkem očividně nebudou pouze Britové, ale také divoká zvěř, kterou sice můžete lovit, ale může i ona útočit na vás.

Na IGN se také zaměřili na historické nepřesnosti, které jsou z traileru patrné. Například ve velkých bitvách mají bojovníci proti britským kolonistům modré uniformy, což je nesmysl, protože proti Britům v té době nebojovalo žádné organizované vojsko, ale spíše farmáři a obyčejní civilisté se zbraněmi. Ve hře ale mají uniformy nejspíš proto, aby hráč poznal, kdo je na jaké straně. Také velké bitvy plné vojáků vypadají spíše pro efekt než pro realističnost, kdy například za sebou střílejí velké zástupy vojáků, ale ti vzadu by stříleli do těch vepředu, což nedává příliš smysl...

Trailer ukazuje také několik nových pohybů Connora jako to, že si můžete vzít někoho jako rukojmího a chránit se před puškami nepřátel. Ukazuje se také proskakování domy ve městech a vůbec jeho plynulý pohyb při různých situacích jako naskočení na koně a seknutí do nepřítele na něm a podobně.

Trailer z bojiště Assassin's Creed 3

Read this next