Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Conviction bez Spies vs Mercenaries módu

Větší důraz na kooperativní rámec hraní.

Z oficiálního fóra prosákly další informace ve vztahu k mutiplayeru příchozí hry Splinter Cell: Conviction. Každopádně máme zapomenout na dřívější režim Spies vs Mercenaries, který se nehodí do konceptu tohoto nového dílu série a jeho zaměření především na co-op snažení, o kterém již byla v minulosti řeč.

Tvůrci tu totiž chtějí mít maximálně konzistentní herní představení, se silným příběhovým podtextem, kde pak právě avizované kooperativní vyžití napomáhá v rozšíření a dalšímu umocnění nabízeného příběhu. A zodpovězení některých otázek ze singleplayeru.

Takže se protentokráte budete muset obejít bez populárního Spies vs Mercenaries režimu, který není plánován ani dodatečně, jako další obsah ke stažení. Nicméně v Conviction se alespoň dočkáte versus módu spy vs spy, s možností hrát proti počítačem ovládané AI.

Popravdě, důvody absence Spies vs Mercenaries nepovažuji za zcela dostatečné, protože by mohlo jít o zcela separátní kampaň, bez větší provázanosti s hlavní hrou. Ale už je rozhodnuto, jak se ostatně můžete přesvědčit sami.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Splinter Cell: Conviction

iOS, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Comments