If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Crackdown 2 tým dělá na akční hře

Že by Crackdown 3?

Jak asi víte, Ruffian Games jsou vývojáři titulu Crackdown 2, který na přání Microsoftu přebrali po autorech prvního dílu, studiu Realtime Worlds. Teď prý Ruffian pracují na nových hrách a jsou z nich velice nadšení.

Skotské studio, jehož pracovníci se podíleli na titulech jako je Project Gotham Racing série, Fable II nebo první Crackdown, svůj nový projekt popisuje jako "velkou akční hru", která je "hodně zaměřena na online".

Šéf studia, do něhož právě dříve přešla část vývojářů ze zrušených Realtime Worlds (položil je neúspěch onlinovky A.P.B.), Gaz Liddon, takto nový projekt popsal na jejich blogu, kde mimo jiné shání dobré programátory.

"Od té doby, co jsme dokončili naší prvotinu, Crackdown 2, jsme se přesunuli na pár dalších her," píše. "Bohužel o nich zatím nemůžeme mluvit."

Vzhledem ke komerčnímu úspěchu Crackdown 2 (vyšel exkluzivně jen na Xbox 360 minulý rok) je velice pravděpodobné, že se již pracuje na trojce a stejně tak je pravděpodobné, že na ní dělá stejné studio, když se jejich prvotina tak povedla. Ostatně Michal Jonáš jí v naší recenzi přisoudil výborných 8/10.

Co ovšem mohou být ty další projekty, o kterých Gaz Liddon mluví, na to si budeme muset počkat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crackdown 2

Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments