Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Crysis 2 bude zabiják Halo

Sebevědomě to tvrdí EA.

Jednou z největších her letošního roku bude bez pochyby Halo: Reach, kde právě probíhá beta. A právě na velkou popularitu Halo si nyní chtějí dupnout EA a prohlašují, že připravovaný Crysis 2 by měl být “zabiják Halo”:

“Snažili jsme se vytvořit Halo zabijáka - produkt, který by šel po krku tomu, co vytvořili Bungie.” Tvrdí Frank Gibeau, prezident značky EA Games. Gibeau pokračuje: “Produkt Crysis 2 je velmi spektakulární, ohromně high-end a stane se z něj několikaletá značka.”

Gibeau se dála chvástá sílou týmů, jež pracují pro EA. Chlubí se především Crytekem, DICE, Epicem a týmem v LA, který pracuje na MoH. Nezapomíná zmínit ani nejnovější přírůstek, Respawn. Podle Gibeaua tak má EA perfektní týmy.

Lidi v Bungie prý Gibeau dobře zná a jsou to super parta, ale i tak si je jistý značkami v portfoliu EA a tvrdí, že Crysis 2 je “zabijákem Halo”.

Crysis 2 má jistě výhodu v multiformátovosti, na rozdíl od Halo: Reach, které vyjde pouze na jedné platformě - Xboxu 360. I tak ale nevíme, jestli prodeje Crysis 2 překonají Halo: Reach. To je totiž stále mnohem větší značka, než Crysis. Bude zajímavé sledovat souboj nejen těchto dvou stříleček - na poslední měsíce roku se jich totiž chystá možná až příliš. Bude letos nejúspěšnější Halo: Reach, Crysis, nebo Call of Duty: Black Ops?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis 2

PS3, Xbox 360, PC

Halo: Reach

Xbox 360

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments