If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Crysis 2 česky i na PS3/X360

EA Czech se vzepřeli trendu.

Domácí distributoři před pár lety experimentovali s lokalizací i konzolových verzí multiplatformních her, z hlavy si vybavuji například Saints Row 2. Záhy se však ukázalo, že to nemá na (většinou nízký) počet prodaných kusů jakýkoli vliv, a tak od toho všichni postupně upustili. Protože všechna ta práce okolo toho (implementace a schvalování u Microsoftu a Sony, problémy s patchi atd.) za výsledek nestojí. A to navzdory faktu, že češtinu třeba měli tak jako tak hotovou pro PC verzi.

Electronic Arts Czech se proti tomuto trendu vzepřou. Dnes potvrdili, že tato očekávaná futuristická akce bude k dispozici s českými titulky, a to na všech platformách. "Crysis 2 se tak zařadí mezi hrstku herních titulů, které se mohou pochlubit českou lokalizací i ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360", zdůrazňuje tisková zpráva. Aspoň něco, když Dragon Age II v češtině nebude vůbec, dodáváme my.

Crysis 2 přijde na trh 25. března (na Xzone s tričkem zdarma) a dnes se objevily hned dva trailery, z nichž ten první, příběhový, jste asi už viděli v poledne a ten druhý, Road Rage trailer, je níže, spolu s novými ofigo obrázky:

Road Rage trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments