Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Crysis 2 v novém PC Gameru

Jeho vývojáři se zaměří na vertikalitu.

Snad ještě na poslední chvíli před vánočními svátky na pulty anglických trafik zamíří nejnovější číslo PC Gameru, na jehož obálce se překvapivě skvěje Crysis 2.

Časopis o hře píše jako o jednom z deseti nejočekávanějších titulů nadcházejícího roku a ve svém preview také otiskl dva první screenshoty.

Na jednom z nich je vidět poničená ulice velkoměsta, v tom druhém pak pestrý zelený park se spoustou stromů, lavičkou, košem na odpadky atd.

PC Gamer zároveň pořídil rozhovor s výkonným producentem hry, Nathanem Camarillem, který znovu zdůraznil, že Crysis 2 bude zasazené dál od tropických končin prvního dílu - a že vývojáři tentokrát kladou důraz na vertikalitu.

To je v herním světě pojem, který si vedle Damnation nebo Bionic Commando hráči spojí i se sérií Assassin's Creed a vůbec obecným trendem "protahovat" jednotlivé levely také do výšky.

Obálka nového PC Gameru.

Připomeňme, že Crysis 2 bylo oznámeno krátkým teaser trailerem na letošním veletrhu E3 a vyjma hutné informační brožury o obleku Nanosuit 2 se o něm prozatím nic konkrétního neví.

Crysis 2 je ve vývoji pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3, poběží na zbrusu novém CryEngine 3 a vyjde nejdříve koncem roku 2010.

Read this next