Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cryteku je líto směřování Far Cry

Hodlají také oznámit novinku.

Crytek je tvůrce úplně prvního Far Cry (proto je tak podobný s prvním Crysis). Pak sérii převzali jiní vývojáři, ale Cryteku je prý celkem líto, kam Far Cry směřuje - zejména poté, co viděli záběry z hraní Far Cry 3.

Avni Yerli, ředitel Cryteku, se nechal slyšet, že kdyby s Far Cry pokračovali oni, série by se vyvíjela úplně jiným směrem. "Far Cry byla hra, která stála u vzniku Cryteku. Téměř 70 procent našich tehdejších zaměstnanců nemělo pořádné zkušenosti a nikdy nepracovali na žádné AAA hře. V tomto směru šlo o úžasný úspěch našeho studia."

"Je nám ale líto, že DNA téhle série nebylo udrženo v dalších dílech," říká. "Ubisoft má asi vlastní názor, jak by měl Far Cry pokračovat a zatím dělají celkem solidní práci. Jediný problém mám s tím, že DNA prvního Far Cry už tam prostě není."

V rozhovoru pro server Nowgamer ředitel Cryteku také naznačil, že se nejspíš brzy dočkáme oznámení novinky - kterou bude pravděpodobně Crysis 3. "Veřejně jsme sice zatím nic neoznámili, ale Crysis je pro nás velice důležitá série, takže si můžete být jistí, že budou existovat další věci." Že by na gamescomu?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis 2

PS3, Xbox 360, PC

Far Cry 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments