Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další absolutní recenze Deus Ex 3

Trojka prý sérii ostudu rozhodně nedělá.

Na světě se objevily další dvě recenze nového Deus Ex: Human Revolution a obě jsou více než pozitivní - Oficiální PlayStation Magazín dal hře 8/10 a anglický Oficiální Xbox Magazín udělil novému dítku montrealského studia dokonce absolutní hodnocení - 10/10.

Oficiální Xbox Magazín pěje ve své recenzi chválu na každý aspekt hry - od ovládání, přes vizuály, až po postavy.

Oficiální PlayStation Magazín pak chválí hru za dobře provedený mix stealth, akce, RPG a příběhu. Podle recenze neudělal Human Revolution sérii Deus Ex ostudu a povedl se jak svět samotný, tak možnost volby v různých situacích.

V masivní a detailní šestistránkové recenzi v Oficiálním PlayStation Magazínu padla ale i nějaká negativa. Úplně ideální prý nejsou rozhovory s vedlejšími postavami (recyklují pořád totéž), některé souboje s bossy mají být frustrující a nepotěší ani dlouhé nahrávací obrazovky.

O příběhu se recenzent OPM vyjádřil pozitivně - přirovnal jej k futuristickému Bondovi a pochvaloval si také originální a bohaté vizuální zpracování, jak reportuje CVG.

Tyto dvě recenze se tak přidávají k předchozí od PC Gameru, kde Deus Ex: Human Revolution obdržel krásných 94% - informovali jsme zde.

O kvalitách hry se sice budete moci osobně přesvědčit až na konci měsíce, ale zatím to nevypadá vůbec špatně.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Deus Ex: Human Revolution

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments