Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassins Creed zase jen odbočkou?

Prý opět něco jako Brotherhood.

Časopis Xbox World 360, který bude na stáncích 10. května, ve své rubrice drbů tvrdí, že nový Assassin's Creed, který už Ubisoft propaguje, nebude třetí díl série. Půjde podle nich o podobné rozšíření světa, jakým bylo Assassin's Creed: Brotherhood.

"Na plnohodnotné trojce se také pracuje, ale ten letošní Assassin's Creed jí nejspíš nebude," píše se v časopisu. "Pokud chtějí, aby se stihla hra do Vánoc, půjde nejspíš o podobnou věc jako Brotherhood." Tedy hra na stejném enginu, jenom s jiným příběhem a prostředím. Neměla by se ale jmenovat Assassin's Creed: Revelations, to je pouze název virální kampaně.

Ostatně, v ranním teaseru na nový AC se uvádí datum - 24. června 1459. To je datum narození postavy Eiza, což naznačuje, že se hra bude odehrávat stále kolem stejného období. Jak jsme uvedli už ráno, v teaseru je vidět město Istambul, takže je dost pravděpodobné, že další spin-off AC II se bude odehrávat někde ve Středomoří - zatím zaznělo Řecko, Turecko a Kréta. K odhalení hry má dojít příští týden v časopisu Game Informer.

Třetí teaser

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Revelations

PS3, Xbox 360, PC

Assassin's Creed: Brotherhood

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments