Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další detaily o Hitman: Absolution

Dějištěm Chicago, herci z Hollywoodu.

Po zpackaném ohlášení, kdy se každých pár hodin po teaseru vynořovaly další a další dodatečné informace, takže je mnohá média (natožpak čtenáři) všechny neposbírala, tu máme podrobnosti o hlavních představitelích hry Hitman: Absolution. Už jen to, že je vyčmuchal HollywoodReporter, mluví za vše.

Agent 47 má mít ve hře blízký vztah s asistentkou Dianou Burnwood, prozradila hollywoodská herečka Marsha Thomason, která ji ztvárnila. "Znají se spolu velmi dlouho a je něco jako role Q v bondovkách. Vše hrdinovi zařizuje, říká mu, kam jít a koho zabít." Třeba ústředního padoucha jménem Blake Dexter, kterého si střihl Keith Carradine známý z thrilleru Kovbojové a vetřelci.

Stejně jako v Uncharted 3 probíhal motion-capture herního Hitmana souběžně s nahráváním dabingu, a také se snímáním tváře. "Šlo o velmi složité scény s až sedmi herci na place naráz, s častými interakcemi mezi sebou," poodkryl režisér. Natačelo se v Giant Studios, které využil i slavný Avatar.

Dějištěm samotné hry se stane Amerika, kam se Agent 47 vydá na různé mise, například v Chicagu. Hitman: Absolution vyjde pro PC, PS3 a X360 v roce 2012, pravděpodobně v souběhu s na stejnou dobu chystaným druhým dílem filmu. Pro úplnost ještě přetiskujeme tiskovou zprávu Cenegy ze včerejška:

HITMAN ABSOLUTION sleduje Agenta 47, chladnokrevného zabijáka, jenž přistoupí na svůj doposud nejnebezpečnější kontrakt. Poté, co ho zradí ti, kterým věřil, a policie je mu v patách, se ocitne ve středu temné konspirace a musí vyrazit na osobní cestu napříč zkaženým a prohnilým světem, aby odhalil pravdu.

"Vůbec poprvé vysíláme Agenta 47 na soukromou výpravu, což nám umožňuje prozkoumat odlišné aspekty HITMAN fikce," prohlásil Tore Blystad, herní ředitel ze společnosti IO Interactive. "Oproti jiným Hitman titulům jde o sice dobře známý, ale přesto výrazně odlišný zážitek, o něco, co si budou moci vychutnat jak protřelí neslyšní zabijáci, tak i ti, pro něž je svět Hitmana novinkou."

Hra je vytvářena zcela od základů a může se pochlubit novou proprietární technologií Glacier 2TM od společnosti IO Interactive. HITMAN ABSOLUTION se honosí výpravným příběhem, charakteristickým vizuálním provedením a vysoce originálním herním designem, přičemž kombinuje tak oblíbenou klasickou hru se zcela novými herními vlastnostmi, jaké série Hitman ještě nezažila.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman Absolution

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments