Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další náznaky o Alan Wake 2

Remedy už možná hledá lead designéra.

Fanoušci bedlivě vyčkávající nějaké náznaky o Alanu Wakeovi 2 si mohou udělat další zářez na paži. Vývojářské studio Remedy čerstvě vypsalo inzerát na pozici lead designéra pro nějaký áčkový titul na Xbox 360.

Všechny indície by Alanu Wakeovi odpovídaly: nejmenovaný projekt má vynikat mimořádným příběhem, intenzivní akcí, dramatem a silným vypravěčstvím.

Remedy se už dříve nechali slyšet, že pokud by dělali druhý díl, rozhodnutí o platformové exkluzivitě by opět bylo na Microsoftu, takže uvedený Xbox 360 jako jediná cílová konzole dává smysl.

Zvěsti o druhém dílu Alana Wakea nezávisle na inzerátu obsahuje také dubnové číslo časopisu OXM. "Alan Wake 2 ano, nebo ne? Zeptali jsme se naší křišťálové koule a ta řekla: Vypadá to slibně!," napsalo krypticky OXM.

I vzhledem k výborným kritikám ale slabým prodejům prvního dílu se vývojáři opakovaně nechali slyšet, že Alan Wake má potenciál na víc než jen jeden příběh.

Naposledy minulý měsíc na GDC řekl Markus Maki z Remedy, že ačkoliv xboxová exkluzivita byla pro Microsoft z obchodního hlediska riskantní, vývojářům prospěla, protože se nemuseli starat o kompatibilitu napříč platformami.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments