Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další náznaky o Prototype 2 na VGA

A k tomu lákadlo na... nový Mass Effect?

Na síti je od dnešního odpoledne třetí ze série teaser obrázků upozorňujících na novou zombie hru, jež má být odhalena na předávání cen Video Game Awards. Jde o kreslený obrázek s nápisem "Jsme tu od toho, abychom pomáhali" a ilustrací vojáka, který vede za ruku malé dítě.

Celý obrázek připomíná propagační billboard, a to už proto, že je pod ním jakoby propiskou připsáno: "Nikdy neopouštějte zelenou zónu!". To vše by napovídalo tomu, že jde o skutečně o poutač na domnělé Prototype 2 - zvlášť proto, že v levém dolním rohu se opět vyskytuje fráze "Zabijte svého stvořitele". Tedy věta související s novým webem, který dle některých avizuje právě oznámení druhého Prototypu.

První z těchto tří obrázků byl většinou hráčů interpretován jako něco souvisejícího se sérií Left 4 Dead. Druhý pak logem Biohazardu přímo odkazoval na Resident Evil. Co se za tímhle tajemstvím doopravdy skrývá se dozvíme 11. prosince při předávání cen Video Game Awards na Spike TV.

Jejich moderátor Geoff Keighley mezitím poškádlil fanoušky tím, že na web Spike nahodil kratičké video "objasňující" teaser video na novou hru od BioWare z minulého týdne (pozor, z české IP adresy si video kvůli regionálnímu omezení nepustíte). Keighley pochopitelně neprozrazuje nic konkrétního: "To vše se neodehrává tam, kde si myslíte. Možná je v tom dokonce něco úplně jiného, co by vás mohlo nadchnout." Když už má ale prozradit, co že konkrétně tenhle obrázek připomíná, střihač ho utne uprostřed věty.

Připomeňme, že jde o hru, kterou Sony na svém Twitteru označilo za Mass Effect 3, zatímco tři kódy na facebookových stránkách BioWare odkazovaly postupně na web britské tajné služby, na nejnižší teplotu na Zemi naměřenou v Antarktidě či na planetární systém Vostok známý právě ze světa Mass Effectu. Někteří fanoušci už proto začali vést debaty o tom, že ME3 se tedy musí odehrávat na planetě Zemi...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Prototype

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments