Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další patch pro StarCraft II

Blizzard vysvětluje banování.

Druhý patch v jednom měsíci vydává Blizzard pro svou real-time strategii StarCraft II.

Různé úpravy byly provedeny u všech tří ras a opraveno bylo i pár méně výrazných chybiček, zejména v interface. Důležité jsou pak změny u jednotlivých ras, kdy se například zvýšily štíty u některých jednotek protossů. Nebo abyste vyrobili Barrack u terranů, nevyžaduje už Command Center, ale správně Supply Depot a spousta dalších změn. Na kompletní přehled se můžete podívat zde.

Blizzard také vydal oficiální prohlášení ohledně banování hráčů, kteří používali cheatovací programy v singleplayeru. „Důležité je podotknout, že spousta hacků a cheatů vyrobených třetími stranami slouží k podvádění jednak v singleplayeru, tak i v multiplayeru. Abychom zachovali integritu multiplayerové hry, aktivně detekujeme cheatovací programy v multiplayerových módech, ať je nepřítelem skutečný člověk nebo počítačová AI," stojí v prohlášení.

Hráči se prostě mají vyvarovat cheatovacích programů od třetích stran. „V singleplayeru StarCraft II jsou už zabudované cheaty, takže ty můžete používat a nemusíte se ničeho bát."

Read this next