Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další zmínka o Fable III

A to přímo v deníku New York Times.

O tom, že na úspěch Fable II musí dříve či později navázat třetí díl, je přesvědčená velká část hráčské obce. A pokud se o hře zmíní tak seriózní deník jako New York Times, musí to být přece jasné. Tedy alespoň na první pohled.

Fable III totiž bohužel nebylo ohlášeno v exkluzivním odhalení, které by deník dostal přednostně, nýbrž ve sloupečku věnovaném.. svatbám.

"Amy E. Gilbertová a Joshua Samuel Atkins budou v neděli oddáni v San Franciscu," píší noviny. "Třiačtyřicetiletý pan Atkins pracuje v Lionhead Studios jako hlavní designér videohry Fable III."

Že by překlep? Přikláníme se k tomu názoru, že spíš ano. Anebo si Atkins skutečně vybral tenhle neotřelý způsob, jak něco naznačit o třetím dílu?

Nebyl by ostatně první. Již před časem prozradil britský televizní showman Jonathan Ross, že trojce propůjčí svůj hlas - tehdy to ale Peter Molyneux okamžitě dementoval a označil za nedorozumění.

Byť sám šéf Lionheadu, který mimochodem čerstvě povýšil i u Microsoftu, nedávno označil přídavek "See The Future" jako předzvěst toho, co herní sérii čeká dál. Jak to vidíte vy?

Read this next