Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Xzone rozdává dárky již nyní

Bonusové předměty k hrám a vánoční soutěž.

Na něco lepšího se zvyká velmi rychle a téměř samo, to asi všichni známe. Přitom ještě před pár lety bylo pro české hráče doslova nemyslitelné, aby dostávali různé bonusy zdarma, dárky s motivem dané hry nebo jiné odměny za včasnou předobjednávku. Takové pobídky ke koupi předtím existovaly jen v zahraničí, kam jsme mohli na dálku pouze tiše závidět.

Avšak díky zvýšené aktivitě českých distributorů ve spolupráci s dobrými obchody s hrami se situace na našem trhu výrazně změnila. V současnosti už tuto přidanou hodnotu všichni bereme téměř jako samozřejmost a řada lidí se podle ní rozhoduje, kde si vlastně hru pořídí.

A protože se právě nacházíme uprostřed podzimní sezóny, kdy se těchto dárkových motivací nebo zvýhodnění k nejočekávanějším titulům Vánoc vyrojilo mnoho naráz, i protože vydavatelem Eurogamer.cz je obchod Xzone, není od věci a může se vám hodit, když všechny právě probíhající prodejní akce přehledně sesumírujeme v jednom článku.

Xzone totiž nečeká na Vánoce a slušnou kolekci dárků rozdává již nyní. Snad se nebudeme plést, když řekneme, že nikde jinde v České republice jich k novým hrám tolik nedostanete. Většina nabídek platí buď do rozebrání zásob nebo pro předobjednávky:

Hráčův koutek

Stěžejní akcí sezony na Xzone a určitě nejlákavější je soutěž Hráčův koutek. Její pravidla jsou jednoduchá: všichni, kdo si koupí jakoukoli hru od EA z tohoto seznamu, jsou automaticky zařazeni do slosování o hlavní cenu v hodnotě 70 000 Kč. Tou letos není nabušené PC jako předešlé ročníky, nýbrž ještě něco mnohem zajímavějšího, což si možná vyžádá přestavbu vašeho bytu.

Jde totiž o luxusní komplet obsahující televizor Samsung řady 8 s technologií LED a úhlopříčkou 117 cm, domácí kino s 5.1 zvukem a 1 metr vysokými reprobednami, herní konzole X360 nebo PS3 dle výběru, druhý bezdrátový ovladač a trojice hitů od EA. K naprosté pohodě bude šťastnému výherci chybět snad jedině křeslo a skříňka :-) Celá pravidla soutěže čtěte tady, vylosování proběhne za účasti notáře začátkem ledna.

Assassins Creed 2

S originálním prstenem Assassins Creed 2 se stanete členem tajného řádu. Prsten je vyroben z materiálu zinek s galvanickou povrchovou úpravou a má rozměry 65x46 mm a průměr otvoru 22 mm (fotka) - více zde.

Left 4 Dead 2

Předobjednejte si závazně hru na Xzone a do jednoho pracovního dne získáte na vašem emailu klíč pro předčasný přístup do dema. Demo bude od 27. října přístupné jen pro majitele těchto klíčů, pro všechny ostatní až o týden později (více informací o načasování). Klíče obchod rozesílá vždy do jednoho pracovního dne. Ten zadáte do Steamu jako novou hru a on vám pak 27.10. stáhne demo a můžete ho v předstihu začit hrát. Nikdo jiný v ČR toto nenabízí a kódů je zatím ještě docela dost - více zde.

The Sims 3: Cestovní horečka

Zde tvoří přidanou hodnotu dva exkluzivní předměty do hry. Konkrétně starověká kamenná freska z mramoru, která byla údajně vytvořena bohem nebes. A hromada papyrusu, což jsou starobylé texty, obsahující podrobnosti o cestách dávno zemřelých hrdinů a příběhy padlých králů. Funguje to tak, že zákazníci dostanou ke hře papírek s kódy a odkazem, odkud si je mohou stáhnout - více zde.

Forza Motorsport 3

Závodní hra pro X360 v češtině sice vychází už zítra, ale ještě zbývá posledních pár desítek kusů exkluzívního dárku. Tím jsou stylové stolní hodiny ve tvaru pneumatiky a logem hry. Rozměry jsou přibližně (12,6 x 10 x 5,5 cm). Balení hry je jinak ve speciální krabičce a obsahuje navíc Forza 3 klíčenku, 2 GB USB flashku a bonusový disk. Docela populární je i balení hry s volantem za zvýhodněnou cenu - více zde.

Dragon Age Origins

Pouze Češi mají to privilegium, že obdrží od Electronic Arts nevšední dárek, kterým není nic menšího než dvěstěstránková oficiální příručka od vyhlášeného nakladatelství PRIMA Games. Je celá v češtině a obsahuje návod, popis NPC, mapy, tipy pro trénování vaší postavy apod. Další bonus, ten už pouze pro zákazníky Xzone, představují dva prsteny: jeden do hry (buď Dalish Promise Ring nebo Memory Band) a druhý skutečný kovový s průměrem 4 cm (fotka) - více zde.

Risen

Vzhledem k odkladu české verze tohoto RPG na listopad je stále aktuální dárek vlastní výroby Xzone, o nějž i proto projevil zájem původní německý vydavatel Koch Media. Jak možná víte z dřívějška, jde o skutečný okulár tajemného Mendozy v životní velikosti (fotka). Je vyroben z cínu s povrchovou úpravou mosaz, kámen, červené sklo Swarovski, a obsahuje i řemínek. Dostanou ho všichni jak k anglické, tak i k české verzi hry - více zde.

Read this next