Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datadisk ArmA 2: Arrowhead má problémy

Zmatky v updatech, pokles fps.

Bohemia Interactive vydali datadisk ke hře ArmA 2 a fanoušci už jsou zase na fórech zděšení. Opět totiž začínají zmatky v jednotlivých updatech, patrný je u datadisku výrazný pokles fps na silnějších počítačích s čtyřjádrovými procesory a jiné věci.

Abychom to vzali od začátku: ArmA 2: Arrowhead vyšel ve dvou verzích - digitálně a na DVD disku. Digitální verze hry měla označení 1.52, na DVD disku byla 1.51 - tento nepatrný problém způsobil, že nefungoval společný multiplayer mezi těmito dvěma verzemi. To vyřešil až patch 1.52 na DVD verzi.

Zajímavé ale je, že tento patch 1.52 zvyšuje i verzi původního ArmA na 1.07 - což je konečně kvalitní update, který zrychluje hru u majitelů čtyřjádrových procesorů, 64-bitového operačního systému a vyšších pamětí. Arrowhead ovšem v sobě toto vylepšení překvapivě nemá, takže na rychlejších počítačích vám hra poběží stále pomalu.

Je to trošku zmatečné, ale lépe situaci asi vysvětlit nelze. Většina fanoušků spíše čeká, až se Bohemia Interactive pochlapí a vydá konečně nějaký definitivnější update.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments