Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datadisk pro Two Worlds II oznámen

Poláci jsou krapet pozadu oproti trendům.

S 2,5 miliony vyexpedovaných kusů se zimní fantasy RPG Two Worlds II pro PC i konzole dá považovat za slušný úspěch, zvlášť když po sérii odkladů v Británii vyšlo ve stejný den jako Dragon Age II. A protože polští tvůrci jsou zřejmě trochu pozadu oproti světovým trendům, nereagovali na to přídavnými DLC/updaty (kam by dali drobný obsah) ani ohlášením druhého dílu (kam by si schovali výraznější novinky), nýbrž datadiskem jako za starých časů.

Bude se jmenovat Pirates of the Flying Fortress a vezme hráče zpět do země Antaloor, která však bude v rukou pirátů. Je tato podobnost s tématikou Risen 2 shodou náhod nebo čistým záměrem...?

Najdete v něm samozřejmosti jako nové zbraně, nové nepřátele či multiplayerové mapy. Zohledněny byly ohlasy od hráčů původního Two Worlds II (videorecenze, textová recenze), což se projeví na přidání efektů počasí (bouřka, déšť), brnění pro koně a jejich chovu, doplňujících animacích/cutscénách či přetáčkách dabingu. A pochopitelně chybět nemůže ani exotický, údajně šokující nový singleplayerový příběh.

Datadisk Two Worlds: Pirates of the Flying Fortress vyjde už letos v září.

Read this next