Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Finální datum Gears of War 3

Když letos nemáme Halo, šoupneme tam toto.

Komunitní manažer Microsoftu před chvilkou na Twitteru odtajnil nový a zároveň již finální termín třetího dílu Gears of War pro X360. Vyjde celosvětově v úterý 20. září 2011, pouze Japonci si počkají o dva dny déle. Jinými slovy, když letos Microsoft nemá na září žádné Halo, šoupnul tam jinou svou akci, která minule přicházela vždy až před Vánocemi.

Jde již o druhý odklad, původním datem byl říjen 2010 a poté duben 2011. Tvůrci se však dušují, že Gears of War 3 bylo posouváno nikoli kvůli obavám o kvalitu hry, nýbrž aby se lépe rozložil celý plán nejdůležitějších her pro Xbox 360. PC verze samozřejmě nebude, jak jinak.

Koncem tohoto týdne se má konat akce Microsoftu pro novináře, kde se jistě o završení ságy od Epicu dozvíme další podrobnosti, stejně jako nějaké jiné novinky pro X360. Není náhoda, že se termín GoW3 dozvídáme právě teď.

Mimochodem, pokud jste majiteli Bulletstormu na X360 (první česká recenze ze včera), určitě nevyhazujte originální disk, protože bude potřeba pro přístup do multiplayerové bety Gears of War III, na níž jste koupí této aktuální hry od Epicu získali nárok.

Starší trailer

Read this next