If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datum rozšíření pro Borderlands

Nejprve pro konzolové verze.

Multiplatformová hra Borderlands se koncem listopadu dočká svého prvního stažitelného balíčku, který byl už zhruba před měsícem blíže představen. Prvotně zamíří na PS3 a X360, verze pro PC přijde patrně o něco později. Každopádně se výhledově dočkáme také potvrzení jejího data...

Rozšíření nazvané Zombie Island of Dr. Ned (nezaměňovat s doktorem Zedem, jednou z prvních postav, kterou v Borderlands střetnete) pak nabídne střet se spoustou nemrtvých a mimořádně dravých skagů, a dále fůru údajně hodně zajímavých věcí, co zde budou z vámi zlikvidovaných nepřátel zůstávat na zemi pro sebrání. A nejenom z nich. Za nové dobrodružství, co se na konzolích objeví dne 24. listopadu, budete muset sáhnout do kapsy pro 10 USD, resp. 800 MS bodů.

Zombie Island of Dr. Ned bude přitom teprve prvním v řadě plánovaných rozšíření, kterými chtějí tvůrci z Gearbox Software pravidelně oživovat kreslený svět Borderlands. A udržovat hráče neustále v akci. Doufejme, že výlet na tenhle ostrov bude stát opravdu za to.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Comments