Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přesné datum a ceník NFS World

V základu zdarma, ale výbava za poplatky.

EA oznámila, že závodní MMO Need for Speed: World bude pro všechny spuštěno za týden – 27. července. Pro předobjednávající Starter Packu je spuštěno ale již dnes 20. července.

Need for Speed: World vyvíjí EA studio Black Box a jedná se o kombinaci pouličního závodění s tradičními „RPG elementy“ v otevřeném světě.

Ti, kteří si předobjednají Starter Pack (možno přímo na oficiálním webu), získají exkluzivní auto Toyota Corolla, budou získávat dvojité množství zkušenostních bodů, mohou si rezervovat své řidičské jméno a budou mít ve svém online profilu VIP status do vydání.

Starter Pack stojí 15 liber (20 euro) a obsahuje kredit SpeedBoost (název herní měny) v hodnotě dalších 15 liber. Za tyto peníze si zpřístupníte i plnohodnotný přístup až do 50 úrovně a získáte také balíček power-upů, včetně Nitrous a „Traffic Magnet.“

Need for Speed: World má obsahovat i mikrotransakce. Skrze ně si budou moci hráči nakupovat power-upy, časově omezené zdvojnásobení zkušenostních bodů a půjčování aut.

Pro neplatící zájemce bude herní klient zdarma – ten nabídne přístup ke všem závodům a kariérnímu postupu do desáté úrovně.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Need for Speed: World

Video Game

Related topics
PC
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments