Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datum vydání dema Heavy Rain

A příslib dalších rozšíření.

Očekávaná akční adventura Heavy Rain, cílená exkluzivně na konzoli PS3, má konečně stanovené datum vydání již dříve avizované demoverze, kde si kontury tohoto dobrodužství budete moci osahat sami, na vlastní gamepad.

Quantic Dreams vydá demo dne 11. února, přičemž plná hra přijde na trh 26.února. Nelze dále nepřipomenout, že na PlayStation Store je aktuálně v ceně 2 EUR ke stažení dynamické pozadí z Heavy Rain. A že se u Heavy Rain dočkáte i dalších, tzv. Chronicle rozšíření, přičemž v tom prvním se nadějete možnosti zahrát si, mimo jiné, za antagonistu hry.

V tom dalším (druhém) pak zase za postavu z FBI jménem Norman Jayder a dozvíme se, kterak přišel ke svému návyku na drogu Triptocaine. A nebude chybět ani alternativní pohled na práci fotografky jménem Madison Page a vysvětlení, proč má vlastně problémy se spaním. Prozatím však nebylo potvrzeno, že bychom se mohli více dozvědět také o obou hlavních postavách hry…

Každé rozšíření, věnující se více pozadí vybraných charakterů, má přitom mít zhruba hodinovou délku. Přičemž zde zmíněná první dvě budou zdarma k dispozici majitelům speciální sběratelské edice Heavy Rain.

Read this next