If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dead Rising 3 s novou postavou v Kalifornii?

Hra by měla mít narážky na ilegální přistěhovalce.

Na oficiální Facebook stránce Capcom naznačil, že si Frank West balí věci a připravuje se na nové dobrodružství. Frank West byl hlavním hrdinou Dead Rising 1 a objevil se i v Dead Rising 2. Možná ale nebude v trojce hlavní postavou, pokud se dá věřit důvěryhodnému zdroji serveru Siliconera.

Ten tvrdí, že hlavní postavou dosud neoznámeného Dead Rising 3 bude Rick, automechanik žijící ve fiktivním městě Los Perdidos v Kalifornii, kde začali být místní obyvatelé nakažení zombie virusem. Armáda tam vyhlásila stanné právo a město nikdo nesmí opustit, dokud ho nevymbombardují a nezbaví se viru jednou provždy. Rick a parta jeho kamarádů tedy musí opravit letadlo, aby z města unikli.

Samozřejmostí je, že ve hře bude spousta dalších bizarních postaviček. Red povede nelegální skupinu "ilegálů", což jsou lidé infikovaní zombie virusem, kteří se nenechali registrovat. Annie je pak jeho přítelkyně, která je podporuje. A ve hře by měl být i psycho motorkář, který si ze zombie apokalypsy nic nedělá a jezdí na motorce, která je přidělaná k parnímu válci.

Spekuluje se, že Dead Rising 3 by mělo být oznámeno na Video Game Awards, které se budou konat o víkendu.

Server Siliconera také zveřejnil návrh toho, jak by měl vypadat Rick, hlavní postava Dead Rising 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Rising 3

Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments